loading...
بررسی تخصصی پاوربانک انکر
anker بازدید : 54 شنبه 05 بهمن 1398 نظرات (0)

از این پاور بانک می توان برای شارژ تلفن های هوشمند استفاده کرد. این مدار پاوربانک از دو ماژول یکپارچه و یک باتری لیتیوم-یون استفاده می کند. ماژول اول شارژر باتری یون لیتیوم و دوم ماژول مبدل تقویت کننده DC-DC است.
مدار و کار برای پاور بانک

نمودار مدار پاوربانک در شکل 1 نشان داده شده است. این شامل یک ماژول شارژر لیتیوم یونی USB (USB-IN) ، باتری لیتیوم یون 3.7V / 2600mAh (BATT.1) ، سوئیچ روشن / خاموش (S1) و ماژول مبدل تقویت کننده DC-DC (USB-OUT).
مدار پاوربانک
شکل 1: نمودار مدار پاوربانک
خرید پاوربانک سامسونگ 5000
در اینجا از ماژول شارژر یون لیتیوم بر اساس TP4056 IC ، باتری لیتیوم یون قابل شارژ (سامسونگ نوع 18650) و ماژول مبدل DC-DC مبتنی بر فناوری مدولاسیون فرکانس پالس (PFM) استفاده می شود.

ماژول شارژر باتری ، که در شکل 2 نشان داده شده است ، در اطراف یک تراشه شارژر باتری لیتیوم-یون اختصاصی TP4056 طراحی شده و دارای اجزای SMD است. این تراشه کنترلر شارژ پردازنده با پردازش منبع تغذیه 5 ولت DC دریافت شده از طریق سوکت USB (یا از طریق ترمینال های IN + و IN) عملکرد شارژ BATT.1 را کنترل می کند. پایانه های خروجی (BAT + و BAT-) می توانند مستقیماً به BATT.1 متصل شوند. دو چراغ SMD پردازنده واقع در بالای مدار مدار ، نشانگرهای وضعیت شارژ را ارائه می دهند.

BATT.1 به عنوان مخزن برق استفاده می شود. از آنجا که فقط منبع تغذیه DC 3.7 ولت از BATT.1 در دسترس است ، از مبدل تقویت کننده DC-DC برای تهیه منبع پایدار 5 ولت DC در خروجی استفاده می شود. اگر ولتاژ ورودی از 0.9 ولت تا 5 ولت DC در دسترس باشد ، این مبدل از طریق سوکت USB خود 5 ولت DC پایدار می دهد و بازده تبدیل آن نیز تا 96 درصد است.
شکل 2: ماژول شارژر باتری لیتیوم یون TP4056
شکل 2: ماژول شارژر باتری لیتیوم یون TP4056
شکل 3: ماژول مبدل تقویت کننده DC-DC
شکل 3: ماژول مبدل تقویت کننده DC-DC

ماژول مبدل تقویت کننده DC-DC ، که در شکل 3 نشان داده شده ، یک ماژول SMD با تراشه PFM در قلب آن است. منبع تغذیه ورودی DC که از طریق ترمینالهای ورودی (+ و -) تغذیه می شود توسط این تراشه اختصاصی پردازش می شود تا یک منبع USB استاندارد DC ثابت از طریق سوکت USB استاندارد در خروجی آن ارائه دهد. یک LED SMD پردازنده ، در نزدیکی ترمینال های ورودی ، به عنوان یک نشانگر وضعیت قدرت کار می کند. سوئیچ S1 برای انتقال جریان DC از BATT.1 به مبدل درج شده است.
برنامه عملیاتی

تقریباً تمام تلفن های هوشمند به دنبال سیگنال / سطح در D + و D- رابط USB هستند که توانایی فعلی شارژر را نشان می دهد. یک وسیله پر سرعت از یک مقاومت مقاومت در حال حرکت متصل به D + ، همانطور که در شکل 4 نشان داده شده است ، استفاده می کند تا خود را به عنوان یک وسیله کامل سرعت بخشد. مقاومت کشش در انتهای دستگاه نیز توسط میزبان یا هاب برای تشخیص وجود وسیله متصل به درگاه آن استفاده خواهد شد. بدون این منطق مقاومت ، USB فرض می کند هیچ چیزی به اتوبوس وصل نشده است.

در صورت بروز خطای شارژ ، خط D + سوکت خروجی USB (در ماژول مبدل) را با کمک یک مقاومت 200 کیلو اهم مطابق شکل 5 بکشید.
شکل 4: پیکربندی مقاومت بالا بکشید در پین D و D
شکل 4: پیکربندی مقاومت بالا بکشید در پین D و D
شکل 5: پیکربندی مقاومت پایین کشیدن در پین D +
شکل 5: پیکربندی مقاومت پایین کشیدن در پین D +
ساخت و ساز و آزمایش

مطابق شکل 1 کلیه اجزای مدار پاوربانک را جمع کنید. 1. عملکرد آزمایش زیر را دنبال کنید:
خرید پاوربانک سامسونگ
1. ماژول شارژر را از طریق آداپتور برق به CON1 (USB-IN) وصل کنید یا از طریق رایانه یا لپ تاپ 5 ولت DC از طریق یک کابل USB برای شارژ BATT.1 تهیه کنید.

2. برای شارژ کردن ، BATT.1 را از طریق CON1 متصل کنید. LED با رنگ قرمز روشن می شود و وضعیت شارژ BATT.1 را نشان می دهد. هنگامی که باتری به طور کامل شارژ شود ، یک LED با رنگ آبی روشن می شود. ممکن است شارژر متصل به USB-IN را حذف کنید.

3. اکنون می توانید تلفن هوشمند خود را با اتصال آن به سوکت USB ماژول مبدل (USB-OUT) با استفاده از کابل USB و بستن سوئیچ S1 شارژ کنید. یک چراغ قرمز رنگ از ماژول مبدل روشن می شود و وضعیت شارژ تلفن هوشمند را نشان می دهد.

یادداشت EFY پایانه های BATT.1 را با قطب صحیح به USB-IN و USB-OUT متصل کنید.

T.K. Hareendran یک سرگرمی الکترونیک ، نویسنده فنی آزاد و طراح مدار است
برای مطالعه سایر پروژه های هیجان انگیز الکترونیک: اینجا را کلیک کنید

این مقاله برای اولین بار در تاریخ 12 دسامبر 2016 منتشر شد و اخیراً در تاریخ 26 دسامبر 2018 به روز شد.
تبلیغات

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    آمار سایت
  • کل مطالب : 48
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 10
  • آی پی دیروز : 4
  • بازدید امروز : 47
  • باردید دیروز : 5
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 72
  • بازدید ماه : 59
  • بازدید سال : 824
  • بازدید کلی : 4,064